2008. április 29.

Közlekedési vetélkedő ...

Közlekedési vetélkedőt rendeztek ma a Városi rendőrkapitányság szervezésében a Noszlopy Iskolában. A csapatoknak és az egyéni indulóknak, az elméleti feladatok megoldása után, a gyakorlatban keltet bizonyítaniuk a kerékpározásban való jártasságukat. A nem könnyű pályán csak nagy ügyességgel és koncentrációval, lehetett hibátlanul végig menni, ez több tanulónak és a pályát építő rendőrnek is sikerült! :-) Egyéni legjobbak: 1.Teglovics Viola Noszlopy 2.Varjaskéri Áron Noszlopy 3.Forgó Frigyes Mikszáth A barcsi megyei versenyen május 13-án városunkat a Noszlopy két csapata képviseli.

2008. április 25.

Alsós területi tanulmányi versenyek ...


Alsós területi tanulmányi versenyek zajlottak ma délután a Noszlopy Gáspár Általános Iskolában. Ebben az évben 17 iskola nevezett alsós területi versenyre. A gyerekek 16 versenyszámban mérték össze tudásukat. További képek itt megtekinthetőek!

2008. április 18.

Matematikaverseny eredményhirdetés ...

A Kalmár László Matematikaverseny eredményhirdetése volt a Városi Kulturális Központban. 215 versenyző közül minden évfolyamon (3-8.) a legjobb 6 diák kapott meghívást az eredményhirdetésre. A diákok itt tudták meg a helyezéseiket, illetve hogy kijutott tovább az alsósok közül az Országos Döntőbe, illetve kiket javasolt a zsűri a felsősök közül a továbbjutásra. Az ünnepségen a Noszlopy Iskola művészeti csoportjai köszöntötték a megyéből érkezett díjazottakat és szüleiket. További képek itt megtekinthetőek!

2008. április 17.

Óvodások a Noszlopyban …

Elérkezett az ideje, hogy meglátogassák a gyerekek jövendőbeli iskolájukat. Mintegy hatvan óvodás, - ezen a héten már több alkalommal, részt vett a Noszlopy Iskola bemutatkozásán. Voltak már tanórákon is, de ma négy csoportban a jövendő tantermeikkel és tanítónénijeikkel ismerkedtek. További képek itt megtekinthetőek!

2008. április 11.

Együd Árpád néptánc verseny ...

Marcaliban rendezték meg a hagyományos Együd Árpád néptánc versenyt, általános iskolásoknak. A rendezvényen részt vettek a térség művészeti tagozatos iskoláinak néptánc csoportjai, valamint a Noszlopy Iskola Művészeti tagozatának táncosai. További képek itt megtekinthetőek!

2008. április 4.

Kosárlabda torna a Sportcsarnokban ...


A Noszlopy Gáspár Iskola szervezésében kosárlabda tornát rendeztek délelőtt a Sportcsarnokban, négy csapat részvételével. A résztvevő csapatok Hévíz, Zalaszántó, Zalavár és Marcali.

2008. április 3.

A jövő Iskolája ...

 

Dr. Magyar Bálint fejlesztéspolitikai államtitkár tartott előadást, ma kora este a Noszlopy Iskolában. Az előadás tárgya a jövő iskolája országos program bemutatása volt. 

Iskolai hírekHirdetések DiákhírekRendezvényekKorábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán