Iskolai hírek:


2008. május 26.

Berzsenyi Torna ...

A Berzsenyi Gimnázium kosárlabda tornát szervezett a város iskolái részvételével, a Sportcsarnokba. A Noszlopy és Berzsenyi csapata mellett a Zalavár csapata vett részt a mérkőzés sorozaton. A Mikszáth csapata a Kenguru Kupa Országos Döntőjére készül, ezért nem vett részt a tornán.

2008. május 26.

"Olvassunk együtt" ...

A Noszlopy Iskola 5.c osztályának négy fős csapata első lett az "Olvassunk együtt" vetélkedőn, melyet a Kaposvári Egyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium hirdetett meg a megye iskoláinak. A háromfordulós levelező verseny 25 csapatából 6-an mérhették össze tudásukat a megyei döntőn. A jó hangulatú versenyt egy író-olvasó találkozó zárta, mivel a zsűri elnöke Bosnyák Viktória írónő volt, s aki szívesen mesélt magáról, és válaszolt a gyerekek kérdéseire. A csapat tagjai: Bodai Olívia, Kutor Dorina, Nagy Dániel, Fórián Ádám, felkészítő tanár: Bőle Ágnes

2008. május 13.

Angol nyelvi tanulmányi verseny

 

Jáni Fanni 5.a osztályos tanuló megyei harmadik helyezettként jutott tovább az országos Oxford Competition angol nyelvi versenyen. Gratulálunk az elért eredményhez! 

Iskolai hírekHirdetések DiákhírekRendezvényekKorábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán