Iskolai hírek:


2008. június 14.

Kicsengettek ...


Véget ért a 2007/2008 tanév elballagtak a nyolcadikosok, kézhez kapták tanulóink a bizonyítványokat. Megkezdődött a VAKÁCIÓ!. A következő tanév az iskola 100. évfolyama lesz! Még messze van, addig is jó nyaralást! Képek a ballagásról!

2008. június 11.

Fordított nap a Noszlopyban ...

Az utolsó tanítási napon kiosztották az ellenőrzőkönyveket a tanároknak, elfoglalták az igazgatók helyét, és nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Győztek a fociban, volt szépségverseny az alsós lányoknak, óra alatt kártyáztak a fiúk, és örök barátságot kötöttek egymással akik úgy gondolták, és erről természetesen okiratuk is van! Megettek rengeteg zsíros kenyeret és várták az 1 órát, amikor is vége lett az iskolának és elkezdődött a VAKÁCIÓ!!! További képek itt megtekinthetőek!

2008. június 9.-10.

Tanévzáró előadás ...

Tanévzáró előadások sorozatának, első estéje volt ma este a Kulturális Központban. Nagyszerű este volt, a gyerekek felkészültsége, hozzáállása példás volt. További képek itt megtekinthetőek! elsőnap | második nap

2008. június 3.

Idegen nyelvi nap a Noszyban ...

Idegen nyelvi nap volt ma délután a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola tornatermében. A gyerekek jókedvvel és hálás tapssal, fogadták diáktársaik németül és angolul elhangzott produkcióit. További képek itt megtekinthetőek!

2008. június 17.

Tenisz tábor - első turnus ...

Tenisztábort is tartanak a nyáron Iskolánkban.Ma délelőtt a tréningező gyerekeket látogattam meg.A gyakorlatlan gyerekek, alig háromnapos képzés után, meglepően jól "ütögettek". 

Iskolai hírekHirdetések DiákhírekRendezvényekKorábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán