Iskolai hírek:2008. október 22.

Hóy Tibor emléknap, Nemesviden ...

Emléknapot tartottak ma a Nemesvidi iskolában. A falu felett hősi halált halt Hóy Tibor vadászpilóta emléke előtt tisztelegtek. Az iskola és a település rendszeres kapcsolatot ápol a Hóy családdal, valamint a kecskeméti Puma századdal, akiknek a kötelékéhez tartozott a pilóta. A koszorúzást követően fogadalmat tettek az elsőosztályosok. A kultúrházban versmondó versenyt tartottak, 6 település legjobbjai adtak számok felkészültségükből. A téma: játék. Mindeközben az iskola udvarán akadályversenyen vettek részt a többiek.


2008. október 13.

FELHÍVÁS!

Kedves Gyerekek és Szülők!

Az iskolai Diákönkormányzat folytatja az újra felhasználható hulladékok begyűjtésének szervezését. Ezért e tanévben is megszervezzük a hagyományos papírgyűjtési akciónkat, igaz, némileg a korábbi gyakorlattól eltérő módon.


2008. október 9.

FELHÍVÁS!

Kedves hajdani és jelenlegi noszlopys diákok és tanárok!

Iskolánk fennállásának 100. évfordulója alkalmából, iskolatörténeti kiállítást szervezünk, ehhez kérjük segítségüket. Várunk olyan tárgyakat, képeket, dokumentumokat, melyeket az elmúlt 100 évben használtak, kiadtak iskolánkban. A kiállításra a tavasz folyamán kerül sor, addig szeretnénk összegyűjteni iskolai személyes emlékeiket. Az Önök által (véglegesen vagy a kiállítás idejére) átadott dolgokat Horváth Judit történelem tanár gyűjti. Felajánlásaikat iskolánk telefonszámán- 85/510- 561 vagy a következő e-mail címen tehetik meg: iskola@server.noszlopy-marcali.sulinet.hu. Köszönjük, hogy segítségükkel és bizalmukkal támogatják a kiállítás megszervezését!

Szervező Bizottság2008. október 8.

Úszni voltunk a Tanuszodában ...

Elkezdődött az úszásoktatás a Marcali Tanuszodában. Ma reggel Iskolánkra is rákerült a sor. A tanulóink nagyörömmel és lelkesedéssel várták az alkalmat. Reméljük az évvégére minden gyerek megszerzi a szükséges vízbiztonságot. 

Iskolai hírekHirdetések DiákhírekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán