Versenyfelhívás

Kedves Kollégák!

 

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a Marcali Múzeum idén is megrendezi az immár 21 éves Dr. Gál József Megyei Honismereti Versenyt.
A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk az általános iskolák felső tagozatából, akik négy alkalommal kapnak írásban megoldandó feladatokat. Egy iskolából több csapat is nevezhető, de mindenhonnan csak két csapat juthat a szóbeli döntőbe, ami 2018 áprilisában lesz Marcaliban. Erre a vetélkedőre az írásbeli fordulókban legjobb eredményt elért 10 csapatot hívjuk meg.
A vetélkedő témái változatlanok maradnak: Somogy megye néprajza, régészete, történelme és jelenkora.
Az első feladatlapot valamennyi olyan iskola, amely tavaly részt vett a megmérettetésen, október 18. után e-mailben megkapja. Kérjük azokat az iskolákat, akik most szeretnének a versenyre nevezni, hogy 2017. október 18-ig a következő e-mail címen: zajcsukne.pahi.katalin@noszlopy-marcali.hu ezt tegyék meg.
A versenyfelhívás és a fordulók kérdései folyamatosan megtalálhatók lesznek iskolánk honlapján, a www.noszlopy-marcali.hu oldalon.

Várjuk jelentkezésüket!      
Üdvözlettel:                                                   Zajcsukné Páhi Katalin
Marcali, 2017. október 5.                                         szervező


HONISMERETI VETÉLKEDŐ

1. FORDULÓ

Megoldások

2. FORDULÓ

Megoldások

3. FORDULÓ

Megoldások

4. FORDULÓ

Megoldások

 

 

Hírek Hirdetések TörténetDokumentumokTaneszközigényNevelőtestületAlapítványTámogatóinkÉrtesítők DiákönkormányzatRendezvényekHonismereti vetélkedő Versenyek KitüntetettjeinkKorábban

 


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán