2017. december 20.

Karácsonyi vásár

Az előző évek hagyományát követve ebben az évben is megszerveztük a felső tagozatosok karácsonyi vásárát, ahol a diákok apró ajándéktárgyakat, gyertyákat, koszorúkat, ajtódíszeket tudtak vásárolni családtagjaiknak, barátaiknak.


2017. október 27.

Papírgyűjtés

Október 26-án csütörtökön sikeresen lezajlott a papírgyűjtés, az időjárás is kedvezett nekünk, és számításaink alapján a gyűjtési kedv sem lankadt, hiszen most ősszel is rengeteg papírt, újságot, kartont hoztak a diákok. Köszönjük azoknak a tanulóknak a segítségét, akik rövidebb-hosszabb ideig segítettek a papírok konténerbe való rakodásába.
Ebben az évben tétje is volt a papírgyűjtésnek, hiszen a legtöbb papírt összegyűjtő alsó és felső tagozatos osztály egy tanulmányi kiránduláson is részt vehet a regionális hulladékkezelő központba. Az alsó tagozaton a legtöbb papírt hozó osztály a 3.c, míg a felső tagozaton az 5.c osztály lett, így ők vehetnek részt a kiránduláson is. Gratulálunk nekik!

A papírgyűjtésről készült képek itt tekinthetőek meg.


2017. szeptember 21.

Takács Gábor Bence a Noszlopy diákpolgármestere

A diákönkormányzat munkájának első fontos eseménye a diákpolgármester megválasztása. A diákönkormányzat szeptember 19-i ülésén a jelöltek megtartották bemutatkozó műsorukat, majd a küldöttek titkos szavazással döntöttek. Nem volt könnyű a legjobb jelölt kiválasztása. Végül a  szavazatok többségét Takács Gábor Bence 8.a osztályos tanuló kapta, így ő lett a Noszlopy Iskola diákpolgármestere. A nyertesnek gratulálunk, és az idei tanévre jó munkát kívánunk neki!
A választásról szóló képek itt tekinthetők meg.


2016. december 21.

Karácsonyi vásár

A szünet előtti utolsó napokban került megszervezésre a felső tagozatosok karácsonyi vására.
A szorgos kezű tanulók szüleik segítségével szebbnél-szebb ajándéktárgyakat készítettek.
Adventi koszorúkat, gyertyákat, ékszereket, apró ajándéktárgyakat vásárolhattak az érdeklődők.


2016. november 04.

Papírgyűjtés

Nem kedvezett az időjárás a papírgyűjtésben részt vevő diákoknak és segítőiknek, akik hol szitáló, hol szakadó esőben válogatták és hordták a papírokat. Újságból, papírból nem volt hiány, a diákok idén ősszel is szép mennyiséget gyűjtöttek össze. A bevétellel az osztályok az osztálypénzüket gyarapíthatják.


2016. szeptember 27.

Takarítási világnap

A Takarítási Világnapot minden év szeptemberének harmadik szombatján rendezik meg, célja, hogy tiszta, élhetőbb környezetben éljünk, nemcsak otthon, hanem tiszta utcában, tereken, kitakarított, rendezett iskolában, munkahelyen. Az iskola felsős diákjai is ezt a célt tűzték ki maguk elé, amikor egy hétfői napon az iskolát körbejárva felszedték a szemetet, összetakarították az udvart.
A készült képek itt tekinthetőek meg.

A tisztasági nap munkálatait az iskola diákönkormányzata szervezte.


2016. szeptember 27.

Diákpolgármester választás 2016

A diákönkormányzat munkájának első fontos eseménye a diákpolgármester megválasztása. A diákönkormányzat ülésén a jelöltek megtartották bemutatkozó műsorukat, majd a küldöttek titkos szavazással döntöttek. A szavazatok többségét Kócza Pálma 8.c osztályos tanuló kapta, így ő lett a Noszlopy Iskola diákpolgármestere. A jelölteknek és a nyertesnek gratulálunk, és az idei tanévre jó munkát kívánunk neki! A választásról szóló képek itt tekinthetők meg. A képeket Borsi Milán és Tóth Krisztián készítették. Az iskola facebook oldalán még több videó található a diákönkormányzat üléseiről és diákpolgármester választásról, valamint az iskola mindennapi életéről.


DÖK - SZMSZOsztályhonlapokOsztályképek FirkaKorábbi hírek

 


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán