A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola Diákönkormányzata köszönetet mond a 2019. február 9-én megtartott felső tagozat farsangjának támogatásáért az alábbi tanulóknak, személyeknek és cégeknek:

 1. Barcsi Beáta 5.a
 2. Bedő Korina 6.b
 3. Boda Mirtill 5.c
 4. Bogyó Gergő 6.c
 5. Bohár Bálint 5.c
 6. Bohár Marcell 5.c
 7. Bohár Zsófia 5.c
 8. Boros Gábor
 9. Borsos Levente, 6.c
 10. Czibula Bertalan, 7.c
 11. Detrich Luca 5.c
 12.  Dózsa Kincső 7.c
 13. Egri Kristóf 7.c
 14. Fehér Barbara 5.c
 15. Fehér Melissza 6.c
 16. Hajdu Gabriella 6.c
 17. Hollósi Laura 5.b
 18. Horváth Erna 6.b
 19. Járfás Tamás 8.b
 20. József Attila 7.c
 21. Juhász Helka 5.b
 22. Juhász Hunor 7.a
 23. Király János 8. c
 24. Király Júlia 5.b
 25. Kiss Kincső Vivien 5.a
 26. Kovács Dániel 5.c
 27. Maronics Nóra, 5.a
 28. Miklós Bálint 7.c
 29. Nikula Bence 7.a
 30. Pandur Ármin 7.a
 31. Pandur Jázmin 7.a
 32. Péter Lolita 7.a
 33. Péterffy Zoltán 7.a
 34. Simon Bence 5.c
 35. Térdig Júlia 5.c
 36. Tomisa Sára 6.c
 37. Tóth Alexandra 8.a
 38. Tóth Fedóra 6.c
 39. Tripkovics Zselyke 5.c

Köszönjük Táskai Tündének a tombolanyereménybe felajánlott tortáját, valamint a Kottán Cukrászdának a tortaszeleteket, melyeket a tanulók szereplésükért kaptak.
Támogatásukat és együttműködésüket köszönjük!

Noszlopy Iskola Diákönkormányzata


2018. december 14.

Karácsonyi vásár

Ebben a tanévben a karácsonyi vásár szervezésekor megtörtük az előző évek hagyományait, figyelembe véve azt a tényt, hogy az osztályoknak és a diákönkormányzatnak kevés olyan lehetősége van, amivel az osztálykasszát növelni tudja (kivéve papírgyűjtés, diákönkormányzat esetében farsang). A karácsonyi vásár megszervezésekor a következő években arra törekszünk, hogy a tanulók által elkészített ajándéktárgyak eladásából az osztálypénzt tudják a tanulók gyarapítani.  
A tanulók ebben az évben is nagyon sok ajándéktárgyat készítettek, az ünnepek előtt lehetőségük volt a diákoknak arra, hogy szeretteiknek kézzel készített díszeket vásároljanak, vagy meglepjék egymást apró ajándékokkal.
Köszönjük azoknak a tanulóknak a munkáját, akik az ajándéktárgyak elkészítésével hozzájárultak ehhez a kezdeményezéshez!
Képek itt érhetőek el!


2018. december 6.

Mikulás nap

Már december elején elkezdtük a készülődést a hagyományosan megrendezésre kerülő Mikulás napunkra. December 4-én mézeskalácsot sütöttek a 8. évfolyamos lányok Fülöp Beáta tanárnő segítségével, hogy elegendő mézeskalács készüljön el ahhoz, hogy december 6-án minden tanuló kapjon belőle. Az otthonról hozott és az iskolában elkészült mézeskalács kiosztásával indult december 6-án a reggel, majd elindultak a Mikulások és segítőik, hogy szaloncukorral és zenés műsorral lepjék meg az osztályok tanulóit. Ezen a napon, aki tehette, piros ruhába öltözött és Mikulás sapkát húzott. Az alsó tagozatos tanulók beöltözhettek krampusznak, angyalnak, manónak, melyért apró ajándék volt a jutalmuk. Nagyon köszönjük az alábbi tanulóknak, hogy a mézeskalács sütésével hozzájárultak a nap sikeréhez: Bohár Marcell, Bohár Bálint, Bohár Zsófia 5.c, Liszkai Rozi 5.c, Boda Mirtill 5.c, Szabó Regina Dorottya 5.c, Bognár Emese 5.c, Juhász Helka 5.b, Juhász Hunor 7.a, Németh Viktória 7.a, Szabó Mihály 7.a, Gájer Karolina 8.a, Farkas Izabella 8.a, valamint a 8. évfolyamos tanulóknak.
Képek itt érhetőek el!


2018. szeptember 26.

Takarítási világnap

A takarítás világnapját minden évben szeptember harmadik szombatján rendezik meg. Ilyenkor arra buzdítják a Föld lakóit, hogy tisztítsák meg környezetüket, és hosszú távon őrizzék meg az eredményt. Fontos, hogy ne csak az otthonunkat, kertünket tartsuk tisztán, hanem az utcákra, terekre, parkokra is nagy figyelmet fordítsunk! Nem tettek másként diákjaink sem, akik tanítóik irányításával gyűjtötték a szemetet az iskola udvarán és közvetlen környezetében. Nem feledkeztek meg arról sem, hogy a hulladékot szétválogatva (szelektíven) dobják a konténerekbe!
A felső tagozatos tanulók a diákönkormányzati küldöttek kezdeményezésére a takarítási világnap alkalmából versenyt hirdettek. A feladat az volt, hogy az osztályok tervezzenek minél ötletesebb udvari szemétgyűjtőt. A tervek tetszőlegesen készülhettek vízfestékkel, zsírkrétával, színes ceruzával… a lényeg, hogy minél színesebbek, kreatívabbak, ötletesebbek legyenek. Az alkotásokat zsűri értékelte, az elkészült képek kikerültek a faliújságra. A legjobb terv megvalósításra kerül, a műhelyben elkészítik az „álomkukát”, majd az udvaron elhelyezik azt. Az ötletességet és a megvalósíthatóságot figyelembe véve, a legjobb alkotás az 5. c osztály rajza lett, így az ő kukájuk kerül kivitelezésre.
További képek itt érhetőek el.


2018. szeptember 18.

Bresztovszky László a 2018/2019-es tanév diákpolgármestere

A diákönkormányzat munkájának első fontos eseménye minden évben a diákpolgármester megválasztása. A diákönkormányzat szeptember 18-i ülésén a 8. osztályos jelöltek megtartották bemutatkozó műsorukat, vázolták egész éves terveiket. Nem volt könnyű a legjobb jelölt kiválasztása. Mindhárom jelölt osztályának támogatásával, prezentációval színesítve adta elő terveit, kezdeményezéseit az éves programok megvalósítására, színesebbé tételére. A bemutatkozás és a programok ismertetése után a küldöttek titkos szavazással döntöttek. A  szavazatok többségét Bresztovszky László 8.c osztályos tanuló kapta, így ő lett a Noszlopy Iskola diákpolgármestere. A nyertesnek gratulálunk, az idei tanévre jó munkát kívánunk neki! 
További képek itt érhetőek el.


2017. december 20.

Karácsonyi vásár

Az előző évek hagyományát követve ebben az évben is megszerveztük a felső tagozatosok karácsonyi vásárát, ahol a diákok apró ajándéktárgyakat, gyertyákat, koszorúkat, ajtódíszeket tudtak vásárolni családtagjaiknak, barátaiknak.


2017. október 27.

Papírgyűjtés

Október 26-án csütörtökön sikeresen lezajlott a papírgyűjtés, az időjárás is kedvezett nekünk, és számításaink alapján a gyűjtési kedv sem lankadt, hiszen most ősszel is rengeteg papírt, újságot, kartont hoztak a diákok. Köszönjük azoknak a tanulóknak a segítségét, akik rövidebb-hosszabb ideig segítettek a papírok konténerbe való rakodásába.
Ebben az évben tétje is volt a papírgyűjtésnek, hiszen a legtöbb papírt összegyűjtő alsó és felső tagozatos osztály egy tanulmányi kiránduláson is részt vehet a regionális hulladékkezelő központba. Az alsó tagozaton a legtöbb papírt hozó osztály a 3.c, míg a felső tagozaton az 5.c osztály lett, így ők vehetnek részt a kiránduláson is. Gratulálunk nekik!

A papírgyűjtésről készült képek itt tekinthetőek meg.


2017. szeptember 21.

Takács Gábor Bence a Noszlopy diákpolgármestere

A diákönkormányzat munkájának első fontos eseménye a diákpolgármester megválasztása. A diákönkormányzat szeptember 19-i ülésén a jelöltek megtartották bemutatkozó műsorukat, majd a küldöttek titkos szavazással döntöttek. Nem volt könnyű a legjobb jelölt kiválasztása. Végül a  szavazatok többségét Takács Gábor Bence 8.a osztályos tanuló kapta, így ő lett a Noszlopy Iskola diákpolgármestere. A nyertesnek gratulálunk, és az idei tanévre jó munkát kívánunk neki!
A választásról szóló képek itt tekinthetők meg.


2016. december 21.

Karácsonyi vásár

A szünet előtti utolsó napokban került megszervezésre a felső tagozatosok karácsonyi vására.
A szorgos kezű tanulók szüleik segítségével szebbnél-szebb ajándéktárgyakat készítettek.
Adventi koszorúkat, gyertyákat, ékszereket, apró ajándéktárgyakat vásárolhattak az érdeklődők.


2016. november 04.

Papírgyűjtés

Nem kedvezett az időjárás a papírgyűjtésben részt vevő diákoknak és segítőiknek, akik hol szitáló, hol szakadó esőben válogatták és hordták a papírokat. Újságból, papírból nem volt hiány, a diákok idén ősszel is szép mennyiséget gyűjtöttek össze. A bevétellel az osztályok az osztálypénzüket gyarapíthatják.


2016. szeptember 27.

Takarítási világnap

A Takarítási Világnapot minden év szeptemberének harmadik szombatján rendezik meg, célja, hogy tiszta, élhetőbb környezetben éljünk, nemcsak otthon, hanem tiszta utcában, tereken, kitakarított, rendezett iskolában, munkahelyen. Az iskola felsős diákjai is ezt a célt tűzték ki maguk elé, amikor egy hétfői napon az iskolát körbejárva felszedték a szemetet, összetakarították az udvart.
A készült képek itt tekinthetőek meg.

A tisztasági nap munkálatait az iskola diákönkormányzata szervezte.


2016. szeptember 27.

Diákpolgármester választás 2016

A diákönkormányzat munkájának első fontos eseménye a diákpolgármester megválasztása. A diákönkormányzat ülésén a jelöltek megtartották bemutatkozó műsorukat, majd a küldöttek titkos szavazással döntöttek. A szavazatok többségét Kócza Pálma 8.c osztályos tanuló kapta, így ő lett a Noszlopy Iskola diákpolgármestere. A jelölteknek és a nyertesnek gratulálunk, és az idei tanévre jó munkát kívánunk neki! A választásról szóló képek itt tekinthetők meg. A képeket Borsi Milán és Tóth Krisztián készítették. Az iskola facebook oldalán még több videó található a diákönkormányzat üléseiről és diákpolgármester választásról, valamint az iskola mindennapi életéről.


DÖK - SZMSZOsztályhonlapokOsztályképek FirkaKorábbi hírek

 


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán