2009. július 21.

Maroshévíz ...

A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola Cicege csoportja (az általános iskola leendő 5. osztályosai) a városok közötti cserekapcsolat keretében 4 fős önkormányzati delegációval a Maroshévizi Napokon vett részt július 17-20-ig. A 3 nap alatt jártunk Borszéken, a Békási-szorosnál, a Gyilkos-tónál, strandoltunk a helyi strandon és felléptünk a Maroshévizi napok keretében. Köszönjük, hogy ott lehettünk, fantasztikus élményben volt részünk!

2009. július 9.

Képzőművészeti tábor ...

Július 6-10-ig együtt alkottak a festészetesek a nyári táborban. Az ősi kultúrák varázslatos világával ismerkedtek. Elkészítették saját talizmánjukat, törzsi maszkokat, totemoszlopot festettek, faragtak. Ősi motívumokkal fejdíszt, terítőt batikoltak. A kaposvári kiránduláson meglátogatták Rippl-Rónai József emlékmúzeumát, műtermét. Megtekintették a modern magyar festészet megteremtőinek kiállítását, és Anna Margit szürreális festményeit. A sétáló utcán kipróbálták Rippl-Rónai csacsifogatát, melynek eredeti fényképével a műtermében találkoztak.

2009.július 6.

Sport és kosárlabda tábor ...

Sport és kosárlabda tábor volt múlt héten a Noszlopy iskolában. Napi két edzéssel a kosárlabda alapjait gyakorolták a gyerekek. Ezen kívül versenyekkel és változatos minden izmot megmozgató szabadidős programokkal telt a tábor. Jártunk a strandon, kerékpárral meglátogattuk a gyótai halastavakat, gyalogtúráztunk és számháborúztunk a marcali szőlőhegyben.

Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekDiákhírekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán