2010. március 19.

Nemzetközi Kenguru Matematika Verseny ...

A Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyre három éve neveznek iskolánk 2., 3. és 4. osztályos tanulói. A feladatsorokat, melyeket a versenybizottság küld 45 illetve 60 percig oldhatják meg a gyerekek. A kódlapok értékelése központilag történik. Megyei és országos eredménylistát tesznek közzé. A mai versenyen a 2. osztályosok közül 18, a 3.-4. osztályosok közül 19 fő vett részt. A Kenguru Matematikaversenyen iskolánk tanulói közül az előző években is többen szerepeltek eredményesen. További képek!

2010. március 17.

MÁRCIUS ...

A marcali gimnáziumban hagyományosan megrendezett Berzsenyi-napokra a MÁRCIUS témakörben kellett képeket készíteni. Iskolánk több tanulójának is kiállították az alkotásait. FÜLÖP CSENGE és MAROSI IMRE KRISZTIÁN festészetesek festményeit értékes művészeti könyvekkel jutalmazták. Felkészítőjük: Kovácsné Hajdu Gyöngyi.


2010. március 17.

Országos fotó-és rajzpályázat ...

Szép sikert ért el a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola két festészetes diákja az " ÖRÖKÍTSÜK MEG A MUNKAVÉDELMET" című ORSZÁGOS fotó-és rajzpályázaton. A versenyen általános-és középiskolások vettek részt. A festményeken, plakátokon, fotókon különböző munkahelyi, háztartási, sport közbeni veszélyhelyzeteket kellett ábrázolni. POTYONDI SOMA a 4. évfolyamosok versenyében 2. helyezést ért el. BÁNFARKAS LAURA az 5. évfolyamosok között 3. lett. Nívódíjukat Zalaegerszegen vehették át. Felkészítőjük: Kovácsné Hajdu Gyöngyi.


2010. március 17.

Pályázati felhívás szakmai-pedagógiai pályázatok készítésére


Az iskola igazgatója, a Közalkalmazotti Tanács és a Szakszervezeti Bizottság

szakmai- pedagógiai pályázatot hirdet az iskola valamennyi aktív vagy nyugdíjas pedagógusa, pedagógusok munkaközössége, nevelő-oktató munkát segítő dolgozója számára.

Tovább a tartalomhoz!


2010. március 15.

Városi ünnepség a Noszlopy szobornál ...

Tíz órakor kezdődött a Nemzeti Ünnepük alkalmából rendezett Városi Ünnepség a Noszlopy szobornál. Beszédet mondott Dr. Sütő László polgármester. A műsorban közreműködtek a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola 7. évfolyamos tanulói, énekkara és a Kis- Lippentős néptánccsoportja. Ezt követte az 1948-49-es emlékhelyek koszorúzása. További képek!

2010. március 8.

Siker a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen...

Sikeresen szerepeltek a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola tanulói a Zrínyi Ilona Matematikaversenyen. A megyei eredményhirdetést március 6-án, szombaton tartották a kaposvári városháza dísztermében. Egyéni helyezettek: Soós Ádám András harmadik osztályos tanuló 3. helyezést (felkészítő tanára: Dr.Szabó Gyuláné), Pintér Hargita szintén harmadik osztályos tanuló 6. helyezést (felkészítő tanára: Csentei Gabriella) értek el. A negyedikesek közt Szarka Álmos 7. helyezett lett. (felkészítő tanára: Szilágyiné Pozsár Beáta). A csapatversenyben iskolánk harmadik osztályosai az első helyen végeztek. A csapat tagjai: Soós Ádám András, Pintér Hargita és Tóth Emma (az ő felkészítő tanára: Nagyné Réti Ildikó). További képek!

2010. március 4.

Jól úsztak a Noszysok!

2010. február 25.-én a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola diákjai a Marcali Úszóklub tagjaiként részt vettek a Kaposvári Sportiskola szervezésében megrendezett úszó utánpótlás versenyen, ahol nagyon szép sikereket értek el. Az eredmények a következők: Pintér Hargita (3.b) : 1. hely :100m mell, 50m gyors, 50m hát; Gáspár Gréta (2.c): 1. hely: 50m hát, 50m gyors 3. hely: 100m hát; Faházi Fatime (4.b): 1. hely: 100m gyors, 100m mell; Kovács Nikol (4.c): 1.hely: 50m gyors, 50m hát; Dudás Ádám (2.c): 1 hely: 100m gyors, 50m gyors, 50m hát; Papp Dániel (3.c): 1.hely: 50m gyors, 50m hát

2010. március 2.

Keressük a legmesésebb osztályt!

November végén olvastuk, hallottuk, hogy a Minimax tévé csatorna meseíró-pályázatot hirdet. Lackfi János Szőlőmese című történetét kellett folytatni. Az ötlet és a történet megmozgatta fantáziánkat és elhatároztuk, hogy megpróbálkozunk a közös mese írásával. Sok-sok ötlet, több mese született, amelyekből közösen megírtuk a mi mesénket, és elküldtük a tévécsatorna címére. Február végén örömmel olvastuk a levelet, hogy 2. helyezést értünk el munkánkkal.


Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekDiákhírekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán