2010, április 13.

Országos Kalmár László Matematikaverseny Somogy Megyei díjazottak erdményei


2010, április 9.

Országos Kalmár László Matematikaverseny Eredményhirdetése

A „Kalmár László” Országos Matematikaverseny ünnepélyes eredményhirdetését tartották a marcali Kulturális Központban 2010. április 9-én. Városunk diákjai eredményesen szerepeltek a Somogy megyei döntőn. A Noszlopy G. Ált. és AMI tanulói az alábbi helyezéseket érték el. 2. helyezést Osvald Bettina 3. osztályos tanuló, felkészítő tanára Csentei Gabriella. 3. helyezést Nyakas Péter 7. osztályos tanuló, felkészítő tanára Kissné Ható Beatrix. 4. helyezést Horváth Fanni 5. osztályos tanuló, Philipp Flórián 7. osztályos tanuló, felkészítő tanáruk Kissné Ható Beatrix. 5. helyezést Szarka Álmos 4. osztályos tanuló, felkészítő tanára Szilágyiné Pozsár Beáta. 6. helyezést Tóth Emma 3. osztályos tanuló, felkészítő tanára Nagyné Réti Ildikó, és Darabos Kíra 5. osztályos tanuló, felkészítő tanára Kissné Ható Beatrix. Különdíjban részesült Arany Barnabás, a Noszlopy G. Ált. és AMI 2. osztályos tanulója, aki a 3. évfolyamosok versenyében 7. helyezést ért el, felkészítő tanára Kissné Takács Ildikó. Az országos döntőn Osvald Bettina a Noszlopy G. Ált. Iskola tanulója képviseli városunkat. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak! További képek!

2010, április 8.

A Noszlopy csapata utazhat az országosra!

Április 3-án rendezte meg a Somogyi Hírlap a Lapot a diákoknak! (LADIK) médiaverseny megyei döntőjét. A versenyre 23 csapat nevezett, a három forduló feladatai közül tanulóink több cikke, írása is megjelent a Somogyi Hírlapban. A legjobb nyolc csapatot hívták be a megyei megmérettetésre.

A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolából két csapat is részt vehetett az érdekes vetélkedésen. Memóriateszt, sajtóhiba vadászat, oldalszerkesztés, bemutatkozó műsor, riportkészítés is szerepelt a feladatok között. A legizgalmasabb az volt, amikor somogyi előadóművészekkel, szobrász- vagy festőművésszel, sportolóval, rendőrrel, mentőorvossal, motoros egyesület tagjával kellett élőben riportot készíteni.

Iskolánk Mosolygósok(k) nevű csapata 4. helyezést ért el. A csapat tagjai: Arany Julianna, Fábián Rebeka, Magyar Dorina, Tomisa Bálint, Tomisa Laura. Az igazi meglepetést azonban a Híradósok(k) csapata szerezte, akik a 7-8. osztályosok versenyében hetedikesként a megyei 1. helyezést szerezték meg. A nyertes csapat tagjai: Bocskai Dorina, Huszti Adrienn, Huszti Alexandra, Philipp Flórián, Varjaskéri Janka. Felkészítő tanáruk: Mánfayné Nyakas Andrea.

A Híradósok(k) csapata képviseli Somogy megyét a májusi országos döntőben Szolnokon.


2010, április 1.

Az Országos „Kalmár László” Matematika Verseny Somogy Megyei Eredményhirdetésére meghívott tanulók >>>


2010, április 1.

Mezei futás ...

Szaka Rezső a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola 8.a osztályos tanulója egyéni első helyezést ért el a mezei futás diákolimpia megyei fordulóján a IV. korcsoportban, ezzel bejutott az országos döntőbe. Felkészítő tanár: Várfalviné Balogh Mária

Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán