2010. szeptember 30.

Sítábor 2010!!

Idén is meghirdetjük az iskolai sítábort. Szeretettel várom minden síeléssel megismerkedni, megtanulni vágyó illetve gyakorlott síelő tanulók, szülők jelentkezését. Jelentkezni az iskolában személyesen illetve telefonon lehet. Ízelítő a tavalyi táborról képekben. Részletek! Érdeklődni és jelentkezni a tábor szervezőinél: Magyar Viktornál:0630/4274459 és Aranyné Varga Mariannál lehet.

2010. szeptember 28.

Ötödikesek bemutatkozó műsora ...

Ma délelőtt mutatkoztak be - immár hagyományosan- az ötödikesek a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában. Mindhárom osztály egy-egy vidám, érdekes és rá jellemző műsorral készült, amit nagy kedvvel mutattak be társaiknak és tanáraiknak. A műsorszámok után fogadalomtétel következett és így lettek "hivatalosan" is felső tagozatos diákok. További képek!


2010. szeptember 14.

Diákpolgármester választás a Noszlopyban

Ma délelőtt volt a diákpolgármester–választás a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában. Mindhárom 8. osztály 1-1 jelöltet indított. A 8.a-ból Philipp Flórián, a 8.b-ből Csonka Norbert, a 8.c-ből Bakos Anna vállalta a megmérettetést, akiket osztályaik lelkesen támogattak. Mindhárman bemutatkoztak, ismertették programjukat, majd a 4., 5., 6. és 7. évfolyamos tanulók szavaztak. A nyertes Csonka Norbert lett a 8.b-ből. Ebben a tanévben diákpolgármesterként ő képviseli társait a különböző fórumokon. Philipp Flórián pedig diák-alpolgármester lett. Gratulálunk! Információ: Zajcsukné Páhi Katalin. További képek!

2010. szeptember 1.

Évnyitó a Noszlopyban ...

Szilágyi István Igazgató Úr nyitotta meg a 2010/2011 évi tanévet a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában ma reggel. Hatvanegy elsőosztályos tanuló három osztályban tanul majd. További nyolc elsős pedig a nemesvidi tagintézményben

További képek!


2010. augusztus 16.

Az igazgatói pályázat eredménye

Az Igazgatótanács a következő 5 évre az intézményegység igazgatójának a korábbi igazgatóhelyettest, Szilágyi Istvánt nevezte ki.

Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán