2011. január 27.

Kistérségi szakmai nap a Noszlopyban

A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában 2011.01.26-án a TÁMOP 3.2.2. "Tudásháló" Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás című pályázat keretében Kistérségi szakmai napot tartottak Természettudatos nevelés, környezettudatos magatartás címmel. A meghívottakat Szilágyi István iskolaigazgató köszöntötte, majd a vendég Balatonboglári Általános Iskola bemutatkozása következett, akik drámapedagógia, báb-és színjáték témakörben három "Jó gyakorlatukkal" ismertették meg a résztvevőket. Ezt követően a Noszlopy Iskolában folyó természettudatos neveléssel, környezetvédelmi munkával kapcsolatban hangzott el egy előadás, melynek fő irányvonalát az iskola "Zöld pötty" elnevezésű "Jó gyakorlata" adja. Majd az idei tanévben újraindított és megújult "Peták" programról hallhattak az érdeklődők. Végül a környezeti nevelés fontos színteréről az erdei iskoláról hangzott el előadás.További képek!

2011. január 25.

Keddi hirdetés!

Tisztelt Szülők!

Iskolánk tantestülete és a szülői munkaközösség ismét megrendezi hagyományos alapítványi bálját. A rendezvényt az a szándék hívta létre, hogy megtaláljuk az alapítványi vagyongyarapítás leghatékonyabb módját, valamint szélesítsük az iskola és a szülői ház kapcsolattartásának lehetőségeit.

Az eddigi bálok bevétele lehetővé tette, hogy támogatásban részesüljenek a rászoruló gyerekek, illetve hozzájárult az iskola tárgyi eszközeinek fejlesztéséhez. Bálunk bevétele idén is ezt a célt szolgálja.

Ha egyetért céljainkkal, jöjjön el és érezze jól magát!

Ha valamilyen okból nem tud részt venni, de pénzzel támogatni kívánja alapítványunkat, vásároljon támogatási szelvényt (ára: 500, 1000, 1500, 2000...Ft)!

Várjuk bálunkon 2011.február 5-én 19 órakor!

Belépődíj: 3000 Ft!

Támogatását előre is köszönjük!

Őszné Kozmári Andrea SZM elnök Szilágyi István igazgató

Petákhírek

Megnyitotta ablakait a PETÁKKIRAKAT, a tanári szobával szemben. Itt csak petákért lehet vásárolni a felsős ügyeletesek segítségével. Saját készítésű árukat is várunk eladásra osztályoktól vagy tanulóktól. Ezek két hónapig lesznek kiárusításon. Az eladott termék árát a készítő kapja meg.

Kösd le petákjaidat! Egy hónapra a betéti összeg 1%-ával, három hónapra 6%-ával, hat hónapra 15%-ával ér többet a petákod. Ha szeptember 10-től június 10-ig tart a futamidőd, akkor 30%-os a kamat. A lejárati idő előtt is hozzájuthatsz a lekötésedhez, de ekkor kamat nem jár érte. A részletekről Patkó Imre bácsinál lehet érdeklődni.


2011. január 15

Naptárba került a festmény …

A Duna Programiroda (www.dunaprogramiroda.hu) országos gyermekrajz pályázatot hirdetett "Én és a Duna" címmel. Ezen a pályázaton Vörös Iván negyedik évfolyamos festészetes diák a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola tanulója nagyon szép eredményt ért el. Munkáját a díjazottak közé sorolták és egy falinaptárban is megjelentették. További képek!

2011. január 13.

Versenyfelhívás

A TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület a TIT Országos Szövetségi Irodával együttműködve a 2010/2011. tanévben is megrendezi az Országos "Kalmár László" Matematika Versenyt az általános iskolák 3-8. osztályos (illetve más iskolatípusok ennek megfelelő évfolyamú) tanulói részére. Tovább!

2011. január 3.

Rajzpályázatot nyert a 3.b osztály…

A marcali TESCO Áruház 2010. decemberében rajzpályázatot hirdetett. 2010. december 22-én volt az eredményhirdetés. Iskolánk 3.b osztálya első helyezést ért el.

Az osztály nyereménye egy DVD lejátszó volt. Köszönjük a szavazatokat! Információ: Méreg Anna osztályfőnök További képek!


Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán