2012. január 30.

Alapítványi bál a Noszlopy iskolában

A Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola tantestülete és szülői munkaközössége idén is megrendezi hagyományos alapítványi bálját. A rendezvényt az a szándék hívta létre, hogy megtaláljuk az alapítványi vagyongyarapítás leghatékonyabb módját, valamint szélesítsük az iskola és a szülői ház kapcsolattartásának lehetőségeit. Az eddigi bálok bevételei lehetővé tették, hogy segítsük az arra rászoruló gyerekeket, támogassuk az iskolai rendezvényeket, a tárgyi eszközök beszerzését. A bál bevétele idén is ezt a célt szolgálja. Várjuk bálunkon, ami 2012. február 4-én 19 órakor kerül megrendezésre. Belépődíj: 3000 forint. Jegyeket január 25-től lehet vásárolni az iskola igazgatóhelyettesi irodájában. Az alapítvány bevételét támogatási szelvény vásárlásával is gyarapíthatják. Támogatásukat köszönjük! Meghívó.

2012. január 09.

Versenyfelhívás

A TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület a TIT Országos Szövetségi Irodával együttműködve a 2011/2012. tanévben is megrendezi az Országos "Kalmár László" Matematika Versenyt az általános iskolák 3-8. osztályos (illetve más iskolatípusok ennek megfelelő évfolyamú) tanulói részére. Tovább!

2012. január 07.

"Én Balatonom" című rajzpályázat ...

Szép sikert értek el a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos festészet tanszakos diákjai az "Én Balatonom" című rajzpályázaton. A három balatoni megyéből 434 pályamű érkezett, melyből 31-et díjaztak. Köztük volt TÖRÖK DÁNIEL: A legnagyobb hal című szénrajza, és MAROSI IMRE KRISZTIÁN Halászat című grafikája. Az alkotásokból Balatonalmádiban rendeztek kiállítást. A tanulók a tárgyjutalmak mellett 1 éves balatoni horgászjegyet is kaptak. Felkészítőjük: Kovácsné Hajdu Gyöngyi Képek!

Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán