2011. szeptember 30.

Népmese Napja

Szeptember 30. Benedek Elek születésének évfordulója a Népmese Napja. Ez alkalomból stúdiós megemlékezést tartottak a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában. Ebben meghallgathattunk egy gyönyörű mesét is, a 4.c osztályosok és a művészeti iskola színjáték tanszakos diákjainak előadásában. A műsort Pásztor Lászlóné és Vizvári Józsefné állította össze. A nap folyamán tovább folytatódott a program. A szabadidős foglalkozásokon a harmadik és negyedik osztályos gyerekek népmeséket olvastak fel az első osztályosoknak.

2011. szeptember 27.

Noszlopys diákok a Görgei kiállításon

Nagy készülődés előzte meg a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában a 2011. szeptember 22-i tanulmányi kirándulást, melynek célja volt megismertetni a 12-13 éves nebulókkal a 19. századi magyar történelem legjobb hadvezérének, Görgei Artúrnak életét, és az 1848-49-es szabadságharcban nyújtott zseniális katonai teljesítményét.Tovább!

2011. szeptember 22.

Befejezett pályázat

Az Innovatív iskolai tehetséggondozás Marcaliban és kistérségében - TÁMOP -3.4.3.-08/2 - 2009-0009 c.pályázatot, amely a tehetséges gyermekek képességeinek kibontatkoztatását, versenyeztetését, valamint a pedagógusok felkészítését a tehetséggondozásra segíti, 2011. 06. 24-én megtartott záró konferenciával sikeresen befejeztük.

2011. szeptember 20.

Diákpolgármester választás

A négy jelölt: Virág Sára 8.a (osztályfőnök Csordásné Hajdú Erzsébet), Papp Franciska 8.b (osztályfőnök Patkó Imre) Pető Alexandra 8.c (osztályfőnök Horváth Judit) és Szabó Laura 8.d (osztályfőnök Horváth Zoltánné) és az osztályok nagy lelkesedéssel készültek és adták elő kampányműsorukat. A műsor után a szavazás is megtörtént.

A legtöbb voksot Virág Sára kapta, így ő lett a 2011/2012-es tanévben az iskola diákpolgármestere. A második helyezést és az ezzel járó alpolgármesteri címet Szabó Laura szerezte meg. Gratulálunk és sok sikert kívánunk munkájukhoz! Képek!


2011. szeptember 19.

Takarítási Világnap

Szeptember harmadik hétvégéjén tartják a Takarítási Világnapot. Ehhez a naphoz kötődően Iskolánkban is az udvar takarítására, rendezésére hívta a diákönkormányzat a tanulókat. Minden osztály legalább két-két diákkal képviseltette magát, de voltak olyanok is, ahonnan többen is csatlakoztak a felhíváshoz. Alig fél óra leforgása alatt megtisztították az iskola udvarát és környékét a szeméthulladéktól. Reméljük, hogy ez nemcsak egy egyedi alkalom volt és ezután mindenki jobban ügyel majd környezetének rendjére. Képek!

2011. szeptember 16.
A marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola
M U N K A T E R V E a 2011/2012-es tanévre

2011. szeptember 14.

Igazgatói pályázatok

Összesen négy pályázat érkezett a megadott határidőig, ezek közül egy nem felelt meg a pályázati feltételeknek.

Dobosné Lángi Zsuzsanna | Patkó Imre | Tamasián Péter


2011. szeptember 13.

Keddi hirdetés - 2011. szeptember 13.

  • ZÖLD PÖTTY program
  • A diákönkormányzat hírei:
  • Jövő hétfőn Világtakarítási nap lesz.

    Részletesen!


2011. szeptember 04.

Évnyitó a Noszlopyban...

Ma reggel a szokásos évnyitó ünnepséggel megkezdődött az új tanév a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskolában is. Az új elsősöket kis óvodás barátaik búcsúztatták, majd az iskola diákjai, tanárai, vezetői köszöntötték őket. Az iskola vezetésében személyi változások is történtek: Kiss Lajos főigazgató nyugdíjas éveit kezdi meg, az új főigazgató Szilágyi István, az iskola megbízott igazgatója Strébl Nimródné lett, az igazgatóhelyettes pedig Kiss Csabáné lett. További képek!

Iskolai hírekTanulmányi versenyekHirdetésekRendezvényekHonismereti vetélkedő Korábban


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán