Tisztelt Szülők, Gyerekek!

A Marcali Központi Konyha a gyermekétkeztetés térítési díj nyilvántartására és a díj beszedésére a korábbi korszerűtlen kézi nyilvántartási rendszer helyett új, a kor követelményeihez igazodó nyilvántartó programot vezetett be, a QB-Értékesítés, QB-Suli webes rendszert.
Ezen program használatával Önök az étkezéseket a kor követelményeihez igazodva az iskolai és konyhai ügyintézők bevonása nélkül online módon gyorsan és kényelmesen lemondhatják vagy visszarendelhetik, a későbbiekben pedig weben keresztül ki is egyenlíthetik a térítési díjat.
A felületen keresztül tájékozódhatnak a gyerekekre vonatkozó étlapokról, a megrendelt étkezésről, a későbbiekben pedig a fizetendő térítési díjakról is.
A térítési díjfizetés módjában egyelőre nincs változás, azt még a szokott módon kell rendezni, amikor ebben változás lesz, további tájékoztatást fogunk nyújtani.

Az étkezéseket az iskolák a Központi Konyhával együttműködve előrendelik, a hiányzások miatti étkezés lemondást vagy a korábban lemondott étkezés visszarendelését a jövőben Önöknek kell megtenni, az iskola közvetítő szerepe a 2022/2023 tanévtől, tehát 2022.09.01-től megszűnik. Az idei tanévben, 2022. május és június hónapban, az átmeneti időszakban a pedagógusok és a pedagógiai asszisztensek segítik a szülőket, de ahhoz, hogy jól tudják végezni a munkájukat, fontos lenne, hogy időben értesítsék őket a gyermek hiányzásáról, illetve arról, hogy a gyermek mikor tér vissza a hiányzásból.

Az étkezés lemondását minden esetben a tárgynapot megelőző munkanap 11 óráig tehetik meg, azután már semmilyen jogcímen nincs lehetőség lemondani.

A webes rendszerbe történő regisztrációról szóló tájékoztató ide kattintva tekinthető meg.
Étkezési segédlet

Az étkezés rendelése/lemondása ezen a weboldalon történik: https://marcalikonyha.qb.hu/

Amennyiben nem ismerik a gyermekük regisztrációhoz szükséges azonosító számát, a Központi Konyha munkatársai szívesen adnak tájékoztatást.
Telefonos elérhetőség minden hétköznap 8 és 16 óra között: +36 30 973 4781, e-mail: mokgyek@gmail.com

2022. május 2-től vonalkódos plasztik kártyákkal ellenőrizzük az étkezés jogosultságát, tehát, hogy a gyermeknek rendeltek-e étkezést adott napra, illetve, hogy étkezés lemondásra nem került sor. Az alsó tagozatos gyermekek kártyája az ebédlőben marad, azt a kísérő pedagógus fogja kiosztani, a felső tagozatos tanulóknak pedig magukkal kell hordani.

A tálaló személyzet a kártya vonalkódjának beolvasása után monitoron látja, hogy a gyermeknek van-e jogosultsága az adott napon étkezni.
Nincs jogosultsága étkezni:
- ha adott napra nem rendeltek neki étkezést
- ha korábban rendeltek neki étkezést, de azt adott napra lemondták
- a későbbiekben – egy következő etapban – pedig, ha szülő térítési díjfizetés késedelembe esik (Az applikáción keresztül e-mailben többszöri értesítést kap, de ha többszöri felszólítás után sem rendezi az elmaradt díjat, akkor ez azt fogja eredményezni, hogy a gyermek nem tud részt venni az étkezésben.)
Mivel tárgynapot megelőző nap 11 óráig van lehetőség lemondásra és visszarendelésre, ha a gyermeknek már nem tudták lemondani az étkezést, azt a napot ki kell fizetniük, de lehetőségük van (a kártyás jogosultság ellenőrzése mellett) az ebédet éthordóban a Központi Konyháról (8700 Marcali, Marczali Henrik u. 8.) 11:30 és 14:00 között elvinni. A megrendelt – nem lemondott – étkezést minden esetben ki kell fizetni!
Amikor nem tudták határidőben visszarendelni, akkor Önöknek kell gondoskodni a gyermekük aznapi étkezéséről.

Marcali, 2022. április 28.

Tanai Bernadett
intézményvezető


 

A a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos változásokról a videós összefoglalót a következő elérhetőségen tekinthetik meg:

https://tavitv.hu/2022/02/17/elektronikus-fizetes-valtozas-a-gyermeketkeztetes-rendszereben-video/

 


Vissza lépés a főoldalra

 


Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2021-2022-es tanérvre vonatkozó munakterve

Bizonyítvány másodlat igénylésével kapcsolatos tudnivalók

Comenius 

Tovább a projekt oldalára!


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán