Korábbi évek: 1983-1997 | 1997/1998 | 1998/1999 | 1999/2000 | 2000/2001 | 2001/2002 | 2002/2003 | 2003/2004 | 2004/2005 | 2005/2006 | 2006/2007 | 2007/2008 | 2009/2010 | 2010/2011 | 2011/2012 | 2012/2013 | 2013/2014 | 2014/2015 | 2015/2016 |

2014/2015-ös tanév: Noszlopy-díj pedagógusoknak


 

Pásztor Lászlóné

 

Az 1978-as tanévtől tanítja az 1- 4. osztályos tanulókat humán tantárgycsoportban. Egyike volt a NYIK program elterjesztőinek iskolánkban. A kezdetektől fogva osztályfőnök. Kapcsolata a szülőkkel és tanítványaival közvetlen. Munkája igényes, lelkiismeretes. Hosszú ideig szervezte az alsó tagozat sportéletét, tanítványai kiváló sporteredményeket értek el.


2014/2015-ös tanév: Noszlopy - díj
az iskola legjobb tanulójának


 

Tombor Zsófia 8. b

 

 

Másodikos kora óta versenyez matematikából és magyarból. Kezdve az Okoskodóval, a Kis Nyelvőrökkel, folytatva a Nyelvész és a Simonyi Zsigmond helyesíróversennyel, a Tudásbajnoksággal, mindegyiken nagyon sikeresen szerepelt. Részt vett a Kalmár László, a Zrínyi Ilona matematikaversenyeken és a Bolyai matematikai csapatversenyen. Előkelő megyei helyezések után többször jutott be országos döntőkbe, ahol Somogy megyét és iskolánkat is képviselte. Az idei tanévben a Tudásbajnokságon országos 5. helyezést ért el.


 


Tóth Emma 8. c

 

 

Emma már alsó tagozatban kitűnt kiemelkedő tanulmányi eredményével, a matematika iránt tanúsított érdeklődésével. Minden tanév végén több tantárgyból is kitűnő osztályzatot kapott. Kimagasló tanulmányi eredményéért, kitartó szorgalmáért minden tanév végén nevelőtestületi dicséretben részesült. Második osztályos kora óta rendszeresen részt vett matematikaversenyeken, ahol szép eredményeket ért el. A matematikán kívül anyanyelvi versenyeken is részt vett. Az osztályközösség meghatározó tagja, véleményét, ötleteit társai elfogadják. Az idei évben diákpolgármesterként végezte munkáját a diákönkormányzatban.


Noszlopy - díj közösségért végzett munkáért


 

 

Kovács Ákos 8. b

 

Négy éve aktív tagja iskolánk diákönkormányzatának, képviselői munkáját nagyon lelkesen végzi legyen szó papírgyűjtésről, zsűrizésről, programok összeállításáról, iskolai és városi ünnepeken történő részvételről. Ötleteivel nagyban segíti a diákönkormányzat munkáját. Tanulmányi munkája kiváló, szorgalma példamutató. Feladatait lelkiismeretesen végzi, társai elfogadják véleményét, sokat segített osztálya közösséggé formálásában.


Noszlopy – díj kiemelkedő művészeti munkáért


 

 

 

Tóth Gábor 8. a

 

Gábor első osztályos kora óta meghatározó, lelkes tagja csoportjának. Hatodik osztály után különbözeti vizsgával átkerült a továbbképzős csoportba. Azóta rendre szép eredményeket ér el azokon a versenyeken, amiken elindul. Tavaly és tavalyelőtt Balatonberényben, az amatőr művészetei csoportok és szólisták versenyén arany minősítést kapott. Szintén arany minősítést szerzett a Gergely- napi regionális néptáncversenyen, Gyenesdiáson. Két éve tagja a Baglas Néptáncegyüttesnek


Noszlopy – díj az iskola legjobb sportolójának


 

 

 

József Richárd 8. a

 

Ricsi 2011 óta foglakozik íjászattal versenyszerűen. Rendkívül tehetséges, kitartó, pontos. Eredményei kimagaslóak. A diákolimpia országos döntőjén háromszor szerzett első helyezést. Számtalan országos- és nemzetközi versenyen ért el első helyezést, lett országos bajnok, csúcstartó. 2013-ban Európa bajnoki 3. helyezett lett. Idén a kvalifikációs versenyeken teljesítményével elérte, hogy részt vehet a világbajnokság megmérettetésein. Szeptembertől a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban folytatja tanulmányait.


 

 

 

Papp Dániel 8. c

 

Dani érdeklődése a sport iránt már alsó tagozatos korában megmutatkozott. Második osztályos korában tagja volt annak a csapatnak, mely az „Év sportcsapata” különdíjat kapta. Még csak harmadik osztályos, amikor első kimagasló eredményeit éri el megyei és országos szintű úszóversenyeken. Kitartásának és tehetségének köszönhetően egyre több érmet szerez . Az úszás mellett az atlétikában is sikeres. Sportsikerei mellett tanulmányi eredménye is minden tanévben kimagasló volt.


Noszlopy Alapítvány - díj

 

 

Botos Ádám 8. d


Ádám rendkívül kreatív, igyekvő és szorgalmas tanuló. Tanulmányi munkájáért minden évben elismerést kapott. Aktív tagja volt iskolánk színjátszó csoportjának is, ahol kiemelkedő tehetségnek bizonyult. Többször szerepelt sikeresen próza- illetve versmondó versenyeken. Lelkes szervezője volt intézményünk közösségi életének is. Középiskolai tanulmányait a marcali Berzsenyi Dániel Gimnáziumban folytatja.


 

 

Orsós Orsolya 8. d

 

Orsi szorgalmas, törekvő és példamutató magatartású diák. Bizonyítványainak átlaga minden évben 4,5 felett volt, emellett a felső tagozaton többször indult tanulmányi versenyeken magyar illetve német nyelv tantárgyakból. Szívesen és gyakran vállalt közösségi feladatokat is. Középiskolai tanulmányait a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban az Arany János Tehetséggondozó Program keretei között folytatja.


VersenyeredményekVersenyfelhívásokKitüntetettjeinkKorábban

Noszlopy-díj a pedagógiai munkáért
Noszlopy-díj a tanulmányi munkáért
Noszlopy-díj a sport munkáért
Noszlopy-díj Közösségi munkáért
Noszlopy-díj Művészeti munkáért

 


© 2008. noszlopy-marcali.hu | Készítette: Vágó Zoltán